Hovězí guláš s houbami a paprikou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
1884
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky (asi 3 x 3 cm), cibuli na drobno. Na sádle (oleji) osmahneme cibuli do červena, přidáme maso, orestujeme až se zatáhne. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín a dusíme do měkka.
Když je maso skoro měkké, přidáme kapii, pokrájenou na menší proužky a předem namočené sušené houby. Dodusíme do měkka a přisypeme majoránku. Pokud je to nutné, zahustíme trochou tmavé instantní jíšky.
Tip k receptu
Jako přílohu můžete zvolit knedlík, těstoviny nebo pečivo.
Jana Smidži03. 11. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.