Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí guláš s houbami a paprikou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 25min
Nutriční hodnoty
1884 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky (asi 3 x 3 cm), cibuli na drobno. Na sádle (oleji) osmahneme cibuli do červena, přidáme maso, orestujeme až se zatáhne. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek,drcený kmín a dusíme do měkka. Když je maso skoro měkké, přidáme kapii, pokrájenou na menší proužky a předem namočené sušené houby. Dodusíme do měkka a přisypeme majoránku. Pokud je to nutné, zahustíme trochou tmavé instantní jíšky.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu můžete zvolit knedlík, těstoviny nebo pečivo.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

03. 11. 2015, Recept navštíven: 1882x


Přidat recenzi
Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Paráda, s houbami to bude krásně hrát!

03. 11. 2015, 17:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný gulaš s hubami

04. 11. 2015, 10:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s hubami perfektný gulaáš

06. 11. 2015, 11:55

bookmen
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Až mi ukápla slinka. Zítra do něj jdu.

06. 12. 2015, 22:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi dobre

30. 12. 2015, 14:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci giláš

06. 05. 2016, 11:12

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborné, akorát místo 1 lžíce pálivé papriky stačí určitě méně

Hanča 26. 05. 2016, 13:00

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzí guľáš perfektný, davam trochu menej palivej papriky

15. 02. 2017, 11:30

Přidat komentář
Jana Smidži
Paní Hančo, to záleží na chuti každého z nás

Jana Smidži 26. 05. 2016, 18:03

Facebook komentáře