Hovězí guláš s houbami a paprikou
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso nakrájíme na kostky (asi 3 x 3 cm), cibuli na drobno. Na sádle (oleji) osmahneme cibuli do červena, přidáme maso, orestujeme až se zatáhne. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín a dusíme do měkka.
Když je maso skoro měkké, přidáme kapii, pokrájenou na menší proužky a předem namočené sušené houby. Dodusíme do měkka a přisypeme majoránku. Pokud je to nutné, zahustíme trochou tmavé instantní jíšky.
Tip k receptu
Jako přílohu můžete zvolit knedlík, těstoviny nebo pečivo.
Jana Smidži03. 11. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Pajunc 03. 11. 2015, 17:08

palino 04. 11. 2015, 10:51

Svetlana 06. 11. 2015, 11:55

bookmen 06. 12. 2015, 22:15

hanka 30. 12. 2015, 14:24

majka 06. 05. 2016, 11:12

Hanča 26. 05. 2016, 13:00

dušanka 15. 02. 2017, 11:30

katka16031 01. 09. 2020, 00:20

Síma 01. 02. 2021, 00:12
Jana Smidži 26. 05. 2016, 18:03
Houska68 30. 01. 2020, 07:21