Stroganovské hovězí maso
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1804
kalorií
0.0g
cukrů
112.0g
tuků
183.0g
bílkovin
Příprava
Mäso nakrájame na tenké pásiky a prudko opečieme v horúcom oleji. Odstavíme. Cibuľu pokrájanú nadrobno opražíme na oleji, pridáme očistené šampiňóny pokrájané na tenke pásiky a maslo. Podlejeme vínom a pridáme nakrájanú uhorku. Zmiešame smotanu, horčicu a múku, krátko povaríme a pridáme k šamiňónom. Spojíme s mäsom a opäť krátko povaríme. Posolíme a okoreníme. Podávame s ryžou, bielým chlebom alebo so širokými rezancami.
Tip k receptu
Príprava možno vyzerá dosť komplikovaná, pri dobrej organizácii prace toto jedlo možno pripraviť za 15-20 minút.
Jozef29. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.