Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Stroganovské hovězí maso

Stroganovské hovězí maso

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
1804 kalorií 0.0g cukrů 112.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Mäso nakrájame na tenké pásiky a prudko opečieme v horúcom oleji. Odstavíme. Cibuľu pokrájanú nadrobno opražíme na oleji, pridáme očistené šampiňóny pokrájané na tenke pásiky a maslo. Podlejeme vínom a pridáme nakrájanú uhorku. Zmiešame smotanu, horčicu a múku, krátko povaríme a pridáme k šamiňónom. Spojíme s mäsom a opäť krátko povaríme. Posolíme a okoreníme. Podávame s ryžou, bielým chlebom alebo so širokými rezancami.

Bulb Tip k receptu

Príprava možno vyzerá dosť komplikovaná, pri dobrej organizácii prace toto jedlo možno pripraviť za 15-20 minút.


Jozef

29. 07. 2010, Recept navštíven: 1764x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika , vyborne

16. 09. 2016, 12:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a chutne

20. 09. 2016, 21:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzie mäso na sposob stroganov veli chutné

27. 05. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře