Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švábský salát

Švábský salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
2240 kalorií 4.0g cukrů 34.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Vo väčšom hrnci, vo veľkom množstve posolenej vody uvaríme domäkka cestovinu, ocedíme, prelejeme studenou vodou a polejeme olejom, aby sa nelepily. Syr a olúpané párky nakrájame na rezance, rajčiaky na plátky, všetko vložíme do misy, zalejeme nálevom, pripraveným z octu, oleja, vody, mletého korenia, bazalky a soli.

Bulb Tip k receptu

Podávame s hlávkovým šalátom.


Jozef

13. 10. 2010, Recept navštíven: 3323x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát

25. 08. 2016, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře