Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švábský salát

Švábský salát
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

2240 kalorií, 4.0g cukrů, 34.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Vo väčšom hrnci, vo veľkom množstve posolenej vody uvaríme domäkka cestovinu, ocedíme, prelejeme studenou vodou a polejeme olejom, aby sa nelepily. Syr a olúpané párky nakrájame na rezance, rajčiaky na plátky, všetko vložíme do misy, zalejeme nálevom, pripraveným z octu, oleja, vody, mletého korenia, bazalky a soli.

Bulb Tip k receptu

Podávame s hlávkovým šalátom.

Jozef

13. 10. 2010, Recept navštíven: 3184x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švábský salát

Švábský salát

Vo väčšom hrnci, vo veľkom množstve posolenej vody uvaríme domäkka cestovinu, ocedíme, prelejeme studenou v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švábský salát Link-arrow
Thumb

Grilovaná zelenina

Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Na pánvi si rozehřejeme olivový olej. Zeleninu restujeme 3 minutky. Pot...

Thumb.42065

Zeleninkový salát

Kukuřičky a fazole scedíme, klásky nakrájíme na menší kousky a všechno vložíme do mísy. Přidáme najemno n...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát

25. 08. 2016, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře