Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švýcarské brambory

Švýcarské brambory
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 10min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1800 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 32.0g bílkovin

Příprava

Vymastíme větší pekáček sádlem a poklademe plátky syrových oloupaných brambor, osolíme, opepříme, přidáme kolečka cibule, nahrubo usekaný česnek, pokrájené uzené maso, vrstvu Ementálu a opakujeme. Zakončíme vrstvou osolených brambor. Zakryté pečeme asi 30 minut, potom odkryjeme, zalijeme smetanou a pečeme dalších cca 40 minut, až brambory zrůžoví.

Maja

11. 11. 2009, Recept navštíven: 3337x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švýcarské brambory

Švýcarské brambory

Vymastíme větší pekáček sádlem a poklademe plátky syrových oloupaných brambor, osolíme, opepříme, přidáme k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švýcarské brambory Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné bramborky

14. 01. 2016, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja davam postrúhaný cesnak do smotany

22. 01. 2016, 10:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné brambory

11. 08. 2016, 21:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne

19. 10. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře