Švýcarské brambory
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1800
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Vymastíme větší pekáček sádlem a poklademe plátky syrových oloupaných brambor, osolíme, opepříme, přidáme kolečka cibule, nahrubo usekaný česnek, pokrájené uzené maso, vrstvu Ementálu a opakujeme. Zakončíme vrstvou osolených brambor. Zakryté pečeme asi 30 minut, potom odkryjeme, zalijeme smetanou a pečeme dalších cca 40 minut, až brambory zrůžoví.
Maja11. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.