Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švýcarské brambory

Švýcarské brambory

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1800 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Vymastíme větší pekáček sádlem a poklademe plátky syrových oloupaných brambor, osolíme, opepříme, přidáme kolečka cibule, nahrubo usekaný česnek, pokrájené uzené maso, vrstvu Ementálu a opakujeme. Zakončíme vrstvou osolených brambor. Zakryté pečeme asi 30 minut, potom odkryjeme, zalijeme smetanou a pečeme dalších cca 40 minut, až brambory zrůžoví.


Maja

11. 11. 2009, Recept navštíven: 3538x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné bramborky

14. 01. 2016, 11:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja davam postrúhaný cesnak do smotany

22. 01. 2016, 10:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné brambory

11. 08. 2016, 21:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne

19. 10. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře