Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tagliatelle z uzeným masem a hráškem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
2092 kalorií 16.0g cukrů 33.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny (nejlépe tagliatelle nebo špagety) uvaříme podle návodu.
Cibuli a česnek nasekáme najemno. Opékáme je na dvou lžících oleje.
Přidáme uzené maso nakrájené na kousky.
Přidáme hrášek a krátce prohřejeme.
Smícháme s těstovinami, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme nasekané bylinky a zakápneme zbylým olejem.
Rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Bulb Tip k receptu

Tento recept vařím, když vařím uzenou polévku z žeber - obrané maso z žeber pak nevracím do polévky, ale použiji do tohoto receptu.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 10. 2015, Recept navštíven: 710x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
udene dodava jedlu vybornu chut

21. 10. 2015, 18:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

24. 10. 2015, 20:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne s udeným maskom

27. 10. 2015, 19:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelé

02. 11. 2015, 11:57

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo vemi chuťovo zladene

12. 01. 2017, 11:07

Přidat komentář

Facebook komentáře