Tagliatelle z uzeným masem a hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
2092
kalorií
16.0g
cukrů
33.0g
tuků
63.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny (nejlépe tagliatelle nebo špagety) uvaříme podle návodu.
Cibuli a česnek nasekáme najemno. Opékáme je na dvou lžících oleje.
Přidáme uzené maso nakrájené na kousky.
Přidáme hrášek a krátce prohřejeme.
Smícháme s těstovinami, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme nasekané bylinky a zakápneme zbylým olejem.
Rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.
Tip k receptu
Tento recept vařím, když vařím uzenou polévku z žeber - obrané maso z žeber pak nevracím do polévky, ale použiji do tohoto receptu.
sonizna21. 10. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.