Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý houbový salát s čočkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 20min
Nutriční hodnoty
1864 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 120.0g bílkovin

Příprava

Žampiony nakrájíme na plátky.
Čočku použijeme konzervovanou, nebo si ji namočíme den předem a uvaříme ji.
Na dvou lžících oleje osmahneme žampiony. Když začnou měknout odstavíme je z ohně, přidáme zbylý olej a vmícháme i ocet a hořčici. Dobře promícháme.
Papriku nakrájíme na kostičky a přidáme ji žampionům.
Přidáme i cibuli a čočku a vše dobře promícháme.
Směs rozdělíme na čtyři talíře. Podáváme s listy salátu posypané strouhaným nebo nadrobeným sýrem.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje pouze 920 kJ, 10 g bílkovin, 15 g sacharidů, 14 g tuku, 0 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

06. 01. 2016, Recept navštíven: 704x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to odskusané a chutilo

06. 01. 2016, 13:16

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

06. 01. 2016, 13:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

08. 01. 2016, 12:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

23. 01. 2016, 13:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ma to celkom dobru chut

04. 04. 2016, 10:05

Přidat komentář

Facebook komentáře