Tofu ve vinném kořeněném těstíčku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1984
kalorií
1.0g
cukrů
201.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
V misce rozšleháme víno s moukou, mouky přidáme tolik, abychom dostali těstíčko jako na kapání, přidáme kypřící prášek, sůl a všechno koření.
Množství koření si přidáme podle chuti, přírodní tofu je nevýrazné, takže těstíčko může být hodně kořeněné, kdo má rád, může přidat i trochu pálivé papriky.
Tofu nakrájíme na kostičky, ty namáčíme do těstíčka a smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.
Angel 66620. 12. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.