Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tofu ve vinném kořeněném těstíčku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1984 kalorií 1.0g cukrů 201.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

V misce rozšleháme víno s moukou, mouky přidáme tolik, abychom dostali těstíčko jako na kapání, přidáme kypřící prášek, sůl a všechno koření.
Množství koření si přidáme podle chuti, přírodní tofu je nevýrazné, takže těstíčko může být hodně kořeněné, kdo má rád, může přidat i trochu pálivé papriky.
Tofu nakrájíme na kostičky, ty namáčíme do těstíčka a smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.


Přidat na Pinterest
Angel 666

20. 12. 2010, Recept navštíven: 2383x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Sonia005
Mňam, tak to bych si fakt dala...vypadá to krásně...jak jinak

Sonia005 20. 12. 2010, 17:33

Facebook komentáře