Treska s hořčicovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

560 kalorií
0.0g cukrů
56.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Porce tresky osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a odložíme do chladu.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, osolíme a necháme provařit. Pak do omáčky přidáme obě hořčice a dochutíme ji špetkou muškátového květu.
Tresku na rozehřátém oleji opečeme dozlatova.
Hotovou rybu dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Tip k receptu

Omáčku můžeme připravit jen s jedním druhem hořčice a bude stejně dobrá.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 07. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
treska aj omáčka su velmi chutné

16. 05. 2016, 09:12

Chybí obrázek
ozaj velmi chutne jedlo

21. 05. 2016, 19:37

Chybí obrázek
recept velmi dobrý

06. 02. 2018, 12:21

Chybí obrázek
lahodne urobená treska s chutnou omáčkou

16. 04. 2018, 20:34

Přidat komentář
Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem recept a celé rodině chutnal. Výborný recept . Děkuji za tip.

i love horse 22. 01. 2019, 18:14

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.