Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Treska s hořčicovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
560 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Porce tresky osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a odložíme do chladu.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, osolíme a necháme provařit. Pak do omáčky přidáme obě hořčice a dochutíme ji špetkou muškátového květu.
Tresku na rozehřátém oleji opečeme dozlatova.
Hotovou rybu dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme připravit jen s jedním druhem hořčice a bude stejně dobrá.


Přidat na Pinterest
Angel 666

24. 07. 2011, Recept navštíven: 3106x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treska aj omáčka su velmi chutné

16. 05. 2016, 09:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj velmi chutne jedlo

21. 05. 2016, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře