Treska s hořčicovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

560 kalorií
0.0g cukrů
56.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Porce tresky osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a odložíme do chladu.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, osolíme a necháme provařit. Pak do omáčky přidáme obě hořčice a dochutíme ji špetkou muškátového květu.
Tresku na rozehřátém oleji opečeme dozlatova.
Hotovou rybu dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Tip k receptu

Omáčku můžeme připravit jen s jedním druhem hořčice a bude stejně dobrá.

přidejte na:
Angel 666

24. 07. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
treska aj omáčka su velmi chutné
Svetlana 16. 05. 2016, 11:12
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ozaj velmi chutne jedlo
katka16031 21. 05. 2016, 21:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept velmi dobrý
dušanka 06. 02. 2018, 13:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodne urobená treska s chutnou omáčkou
hanka 16. 04. 2018, 22:34