Treska s hořčicovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
560
kalorií
0.0g
cukrů
56.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Porce tresky osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a odložíme do chladu.
Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, osolíme a necháme provařit. Pak do omáčky přidáme obě hořčice a dochutíme ji špetkou muškátového květu.
Tresku na rozehřátém oleji opečeme dozlatova.
Hotovou rybu dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Tip k receptu
Omáčku můžeme připravit jen s jedním druhem hořčice a bude stejně dobrá.
Angel 66624. 07. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.