Treska s pórkem a bylinkami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1782
kalorií
22.0g
cukrů
82.0g
tuků
165.0g
bílkovin
Příprava
Filety opláchneme, osušíme, pokrájame na menšie kúsky. Očistený pór a rajčiaky pokrájame na kolieska, opláchnuté bylinky posekáme. Pekač natrieme polovicou masla, posypeme strúhankou.
Na dno poukladáme filety, osolíme, okoreníme, posypeme bylinkami, cesnakom a zakryjeme pórom, trošku osolíme. Vrstvy opakujeme. Navrch poukladáme rajčiaky.
Pečieme v rúre pri 180°C asi 25-30 min. Dopékáme odokryté. Pokvapkáme zvyškom roztopeného masla.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi alebo tmavým pečivom.
Jozef18. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.