Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1040 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Předem si uvaříme brambory. Pekáček vymažeme sádlem, vložíme na plátky nakrájené vychladlé brambory, pokmínujeme, opepříme a osolíme. Na brambory klademe plátky uzeného masa a pokryjeme je zelím, podušeným na slanině a cibulce. Nakonec zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéct.

Bulb Tip k receptu

Lze použít i kysanou smetanu.


Evík

17. 04. 2010, Recept navštíven: 2034x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
chutná rychlovka, do zelí bych pro chuť přidala jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

16. 02. 2014, 08:50

Přidat komentář

Facebook komentáře