Uzené s hrachovou kaší
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1900
kalorií
0.0g
cukrů
103.0g
tuků
64.0g
bílkovin
Příprava
Hrách opláchneme, zalijeme vodou a necháme několik hodin odstát, nebo i přes noc. Druhý den ho uvaříme úplně doměkka a ponorným mixérem rozmixujeme na hladkou kaši. Z mouky, oleje a soli připravíme světlou zápražku, kterou zalijeme mlékem a uvaříme. Kaši přidáme do hrachu, důkladně promícháme, dochutíme a podáváme s plátky uzeného masa. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb, vařená vejce, křen a zelenina.
Tip k receptu
Podle chuti se může přidat i prolisovaný česnek.
uschi330. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.