Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Uzené s hrachovou kaší

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 30min , porce

1900 kalorií, 0.0g cukrů, 103.0g tuků, 64.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Hrách opláchneme, zalijeme vodou a necháme několik hodin odstát, nebo i přes noc. Druhý den ho uvaříme úplně doměkka a ponorným mixérem rozmixujeme na hladkou kaši. Z mouky, oleje a soli připravíme světlou zápražku, kterou zalijeme mlékem a uvaříme. Kaši přidáme do hrachu, důkladně promícháme, dochutíme a podáváme s plátky uzeného masa. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb, vařená vejce, křen a zelenina.

Bulb Tip k receptu

Podle chuti se může přidat i prolisovaný česnek.

uschi3

30. 05. 2011, Recept navštíven: 2223x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Uzené s hrachovou kaší

Uzené s hrachovou kaší

Hrách opláchneme, zalijeme vodou a necháme několik hodin odstát, nebo i přes noc. Druhý den ho uvaříme úpln...

Zobrazit všechny podobné recepty k Uzené s hrachovou kaší Link-arrow
Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Thumb

Chléb bramborový

Připravíme si kvásek z trochy vody a rozdrobeného droždí, přidáme trochu mouky a brambor a necháme do druhé...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
proti nadýmání bych přidala i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

11. 03. 2016, 18:42

Přidat komentář

Facebook komentáře