Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vdolečky s rumovým tvarohem z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 2h 0min , porce

2240 kalorií, 4.0g cukrů, 50.0g tuků, 87.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme mléko, rum, rozehřáté máslo, žloutky, přidáme špetku soli, cukr, obě mouky a droždí.
Zapneme program těsto a necháme vypracovat a vykynout.
Hotové těsto vyválíme na toušťku asi 1 cm a vykrájíme kolečka. Necháme je ještě malou chvilku kynout a pak zvolna smažíme na pánvi.
Měkký tvaroh utřeme s vanilkovým cukrem, přidáme rum a dobře vymícháme.
Hotové vdolečky odkládáme na savý papír, abychom je zbavili přebytečného tuku. Navrchu je potíráme povidly a na povidla navršíme tvaroh. Nakonec posypeme špetkou skořice.

Bulb Tip k receptu

Na tvaroh ještě můžeme nastříkat kopeček šlehačky.

Angel 666

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2482x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
 Vdolečky s rumovým tvarohem z domácí pekárny

Vdolečky s rumovým tvarohem z domácí pekárny

Do nádoby pekárny nalijeme mléko, rum, rozehřáté máslo, žloutky, přidáme špetku soli, cukr, obě mouky a dr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vdolečky s rumovým tvarohem z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa mi celkom vydaril, vdolky boli chutné

30. 11. 2016, 19:28

Přidat komentář

Facebook komentáře