Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vdolečky s rumovým tvarohem z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2240 kalorií 4.0g cukrů 50.0g tuků 87.0g bílkovin

Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme mléko, rum, rozehřáté máslo, žloutky, přidáme špetku soli, cukr, obě mouky a droždí.
Zapneme program těsto a necháme vypracovat a vykynout.
Hotové těsto vyválíme na toušťku asi 1 cm a vykrájíme kolečka. Necháme je ještě malou chvilku kynout a pak zvolna smažíme na pánvi.
Měkký tvaroh utřeme s vanilkovým cukrem, přidáme rum a dobře vymícháme.
Hotové vdolečky odkládáme na savý papír, abychom je zbavili přebytečného tuku. Navrchu je potíráme povidly a na povidla navršíme tvaroh. Nakonec posypeme špetkou skořice.

Bulb Tip k receptu

Na tvaroh ještě můžeme nastříkat kopeček šlehačky.


Přidat na Pinterest
Angel 666

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2592x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa mi celkom vydaril, vdolky boli chutné

30. 11. 2016, 19:28

Přidat komentář

Facebook komentáře