Vdolky s tvarohem a rybízem
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
10588
kalorií
22.0g
cukrů
979.0g
tuků
85.0g
bílkovin
Příprava
Z droždí, trochy cukru, mouky a 50 ml mléka (vlažné) připravíme kvásek. Do zbytku mouky dáme vejce, cukr, sůl, máslo, citronovou kůru, mléko (nechat trochu na tvaroh) a vykynutý kvásek. Promíchat, vypracovat těsto a nechat vykynout.Těsto rozválíme (15 mm) skleničkou vykrájíme vdolečky, necháme kynout. Na pánvi na oleji smažíme dozlatova. Tvaroh zředíme mlékem a promícháme s vyšlehanou smetanou, osladíme cukrem moučka.
Tip k receptu
Podáváme s ovocem.
honzíček07. 06. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 03. 03. 2016, 11:22

Svetlana 15. 03. 2016, 15:56

majka 21. 04. 2016, 09:49

palino 11. 01. 2017, 11:35

dušanka 23. 03. 2017, 12:55

hanka 05. 06. 2019, 20:58
© 2022, Railsformers, s.r.o.