Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vdolky s tvarohem a rybízem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 5min , porce

10588 kalorií, 22.0g cukrů, 979.0g tuků, 85.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z droždí, trochy cukru, mouky a 50 ml mléka (vlažné) připravíme kvásek. Do zbytku mouky dáme vejce, cukr, sůl, máslo, citronovou kůru, mléko (nechat trochu na tvaroh) a vykynutý kvásek. Promíchat, vypracovat těsto a nechat vykynout.Těsto rozválíme (15 mm) skleničkou vykrájíme vdolečky, necháme kynout. Na pánvi na oleji smažíme dozlatova. Tvaroh zředíme mlékem a promícháme s vyšlehanou smetanou, osladíme cukrem moučka.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s ovocem.

honzíček

07. 06. 2013, Recept navštíven: 1374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vdolky s tvarohem a rybízem

Vdolky s tvarohem a rybízem

Z droždí, trochy cukru, mouky a 50 ml mléka (vlažné) připravíme kvásek. Do zbytku mouky dáme vejce, cukr, s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vdolky s tvarohem a rybízem Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčený dobrý recept

03. 03. 2016, 11:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

15. 03. 2016, 15:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

21. 04. 2016, 09:49

Přidat komentář

Facebook komentáře