Vdolky s tvarohem a rybízem
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
10588
kalorií
22.0g
cukrů
979.0g
tuků
85.0g
bílkovin
Příprava
Z droždí, trochy cukru, mouky a 50 ml mléka (vlažné) připravíme kvásek. Do zbytku mouky dáme vejce, cukr, sůl, máslo, citronovou kůru, mléko (nechat trochu na tvaroh) a vykynutý kvásek. Promíchat, vypracovat těsto a nechat vykynout.Těsto rozválíme (15 mm) skleničkou vykrájíme vdolečky, necháme kynout. Na pánvi na oleji smažíme dozlatova. Tvaroh zředíme mlékem a promícháme s vyšlehanou smetanou, osladíme cukrem moučka.
Tip k receptu
Podáváme s ovocem.
honzíček07. 06. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.