Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vejce v houbové omáčce

Vejce v houbové omáčce
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

980 kalorií, 3.0g cukrů, 56.0g tuků, 67.0g bílkovin

Příprava

Múku s olejom opražíme na bledo, zalejeme vodou alebo vývarom, posolíme a povaríme. Očistené hríby pokrájame, udusíme na masle a pridáme k omáčke. Necháme prejsť varom, odstavíme a pridáme citrónovú šťavu. Do oválnej misy uložíme očistené vajcia, zalejeme omáčkou, posypeme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou a každé vajce ozdobíme krúžkom rajčiaka.

Bulb Tip k receptu

K vajíčkam s omáčkou podávame varené zemiaky a hlávkový šalát.

Jozef

06. 01. 2011, Recept navštíven: 1302x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vejce v houbové omáčce

Vejce v houbové omáčce

Múku s olejom opražíme na bledo, zalejeme vodou alebo vývarom, posolíme a povaríme. Očistené hríby pokrájam...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vejce v houbové omáčce Link-arrow
Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Rajčatový salát s Rokfórem

Do misky protřeme přes síto sýr, přidáme jemně usekanou cibuli a tolik kefíru, aby vznikla zahoustlá omáčka...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře