Vejce v jogurtu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
924
kalorií
1.0g
cukrů
84.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Vroucí vodu osolíme, přidáme ocet, lžící prudka zamícháme a do vzniklého víru rozklepneme vejce. Vaříme je na mírném ohni 2,5 minuty a poté sběračkou s otvory vyndáme. Do jogurtu vmícháme utřený česnek, osolíme, přidáme citrónovou šťávu, vegetu a promícháme. Na pánvi osmažíme plátky slaniny. Na předehřáté talíře rozložíme topinky a poklademe je osmaženou slaninu a vejci, která přelijeme jogurtovým dresingem a posypeme sladkou paprikou.
Zdenka Obertová29. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.