Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová panenka s hráškovým pyré

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
288 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka.
Mezitím si nakrájíme panenku na plátky, osolíme, opepříme a osmažíme 3 minuty na řepkovém oleji dozlatova.
Brambory rozmixujeme, smícháme je s hráškem a nasekanou jarní cibulkou, zjemníme máslem a podáváme společně s panenkou.

Bulb Tip k receptu

Energetická hodnota je 1416 kJ.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 888x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept s chutným hráškovým pyre

19. 01. 2016, 10:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kvalitný recept

20. 01. 2016, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

21. 01. 2016, 11:29

Přidat komentář

Facebook komentáře