Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová pečeně s pórkovou krustou

Vepřová pečeně s pórkovou krustou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
4338 kalorií 0.0g cukrů 431.0g tuků 202.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou pečeni osolíme, opepříme a potřeme olejem. Osmažíme ji ze všech stran.
Pórek nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle doměkka. Přidáme utřený česnek, sůl a pepř. Odstavíme a vmícháme strouhaný parmazán a nasekaný rozmarýn.
Vepřovou pečeni potřeme hořčicí a pórkovou směsí.
Pečeme na 190 °C asi 2 hodiny. Poté necháme 10 minut odpočívat a můžeme krájet.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu doporučuji šťouchané brambory nebo bramborovou kaši.


sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 886x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá byt chutný recept

21. 01. 2016, 15:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať

22. 01. 2016, 10:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept s bramborovou kašou

25. 01. 2016, 10:19

Přidat komentář

Facebook komentáře