Vepřová pečeně s pórkovou krustou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
4338
kalorií
0.0g
cukrů
431.0g
tuků
202.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou pečeni osolíme, opepříme a potřeme olejem. Osmažíme ji ze všech stran.
Pórek nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle doměkka. Přidáme utřený česnek, sůl a pepř. Odstavíme a vmícháme strouhaný parmazán a nasekaný rozmarýn.
Vepřovou pečeni potřeme hořčicí a pórkovou směsí.
Pečeme na 190 °C asi 2 hodiny. Poté necháme 10 minut odpočívat a můžeme krájet.
Tip k receptu
Jako přílohu doporučuji šťouchané brambory nebo bramborovou kaši.
sonizna21. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.