Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová směs z trouby

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
152 kalorií 3.0g cukrů 1.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, přidáme cibuli a česnek nasekané nadrobno, přisypeme papriku a rajče nakrájené na malé kousky.
Do směsi zamícháme kečup, všechno koření, sůl a mouku.
Vše přendáme do pekáčku.
Ve vodě necháme rozpustit kostku masoxu a nalijeme na maso do pekáčku. Pekáč zakryjeme alobalem a vložíme do trouby. Pečeme při 200°C celkem hodinu a půl, po celou dobu troubu neotvíráme a směs nemícháme.
Když je dopečeno, alobal odkryjeme, maso dobře promícháme a můžeme podávat.

Je to jedna z variant guláše bez míchání. K tomuto jídlu se hodí jakákoliv příloha.

Bulb Tip k receptu

Dobrou chuť :-)!


Přidat na Pinterest
Trisha

17. 05. 2011, Recept navštíven: 6139x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná obmena gulasu

31. 10. 2016, 21:48

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava príprava, pripomína guláš

04. 12. 2016, 20:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

19. 01. 2017, 16:18

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku chutný recept

05. 03. 2017, 14:05

Přidat komentář

Facebook komentáře