Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové involtini s rajčetem a fetou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
304 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Maso naklepeme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme.
Sýr nakrájíme na kostky, přidáme nakrájená, semínek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, trošku olivového oleje, petrželku a promícháme. Můžeme přidat i nasekanou bazalku.
Náplní naplníme plátky masa a poté je srolujeme. Celé je obalíme slaninou. Na troše oleje je prudce osmahneme ze všech stran, pak snížíme teplotu a za občasného podlévání udusíme doměkka. Trvá to tak 15 minut. Podáváme se zeleninou, bramborami, jestli nám náplň zůstala, přidáme ji na talíř.

Bulb Tip k receptu

Náplň si přispůsobíme dle sebe, můžeme přidat i špenátové lístky, nebo brokolici, papriku, šunku...


Přidat na Pinterest
uschi3

04. 10. 2010, Recept navštíven: 2370x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře