Vepřové involtini s rajčetem a fetou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

296 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Maso naklepeme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme. Sýr nakrájíme na kostky, přidáme nakrájená, semínek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, trošku olivového oleje, petrželku a promícháme. Můžeme přidat i nasekanou bazalku.

Náplní naplníme plátky masa a poté je srolujeme. Celé je obalíme slaninou. Na troše oleje je prudce osmahneme ze všech stran, pak snížíme teplotu a za občasného podlévání udusíme doměkka. Trvá to tak 15 minut. Podáváme se zeleninou, bramborami, jestli nám náplň zůstala, přidáme ji na talíř.

Tip k receptu

Náplň si přizpůsobíme dle sebe, můžeme přidat i špenátové lístky nebo brokolici, papriku, šunku...

přidejte na:
uschi3

04. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutné jedlo
katka16031 07. 01. 2018, 21:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo recept skvelý
majka 25. 05. 2018, 23:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrá príprava bravčového mäsa
hanka 07. 10. 2018, 22:01