Vepřové involtini s rajčetem a fetou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
304
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
21.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme.
Sýr nakrájíme na kostky, přidáme nakrájená, semínek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, trošku olivového oleje, petrželku a promícháme. Můžeme přidat i nasekanou bazalku.
Náplní naplníme plátky masa a poté je srolujeme. Celé je obalíme slaninou. Na troše oleje je prudce osmahneme ze všech stran, pak snížíme teplotu a za občasného podlévání udusíme doměkka. Trvá to tak 15 minut. Podáváme se zeleninou, bramborami, jestli nám náplň zůstala, přidáme ji na talíř.
Tip k receptu
Náplň si přispůsobíme dle sebe, můžeme přidat i špenátové lístky, nebo brokolici, papriku, šunku...
uschi304. 10. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 07. 01. 2018, 20:03

majka 25. 05. 2018, 21:09

hanka 07. 10. 2018, 20:01
© 2021, Railsformers, s.r.o.