Vepřové involtini s rajčetem a fetou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme. Sýr nakrájíme na kostky, přidáme nakrájená, semínek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, trošku olivového oleje, petrželku a promícháme. Můžeme přidat i nasekanou bazalku.
Náplní naplníme plátky masa a poté je srolujeme. Celé je obalíme slaninou. Na troše oleje je prudce osmahneme ze všech stran, pak snížíme teplotu a za občasného podlévání udusíme doměkka. Trvá to tak 15 minut. Podáváme se zeleninou, bramborami, jestli nám náplň zůstala, přidáme ji na talíř.
Tip k receptu
Náplň si přizpůsobíme dle sebe, můžeme přidat i špenátové lístky nebo brokolici, papriku, šunku...
uschi304. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.