Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso na jalovci

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 50min
Nutriční hodnoty
2676 kalorií 1.0g cukrů 244.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Slaninu nakrájíme na nudličky a dáme ji do hrnce rozškvařit, přidáme olej, cibuli očistíme a nasekáme nadrobno, vložíme na rozpálený olej se slaninou a dozlatova orestujeme. Když je cibule orestovaná dozlatova, vložíme maso a opečeme ho ze všech stran, poté podlijeme vývarem z kostí. Jalovčinky umeleme, přidáme k masu a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zahustíme jíškou, kterou jsme si připravili z másla a hladké mouky, opepříme a osolíme.


Přidat na Pinterest
Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 3119x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Chuť mi nepřišla doladěná, tak jsem ještě přidala bobkový list a nové koření.
Přidané ingredience: bobkový list, nové koření

02. 12. 2012, 13:06

Přidat komentář
Tatiana
Tak jsem to vyzkoušela a posílám fotky. Místo obyčejné cibule jsem použila červenou a olej jsem vůbec nepřidávala. Slanina postačila. První věta by se asi měla opravit. Recept ze začátku není příliš logicky vypracován :-)

Tatiana 28. 07. 2011, 11:43

Facebook komentáře