Vepřové maso na jalovci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2676 kalorií
1.0g cukrů
244.0g tuků
86.0g bílkovin


Příprava

Slaninu nakrájíme na nudličky a dáme ji do hrnce rozškvařit, přidáme olej, cibuli očistíme a nasekáme nadrobno, vložíme na rozpálený olej se slaninou a dozlatova orestujeme. Když je cibule orestovaná dozlatova, vložíme maso a opečeme ho ze všech stran, poté podlijeme vývarem z kostí. Jalovčinky umeleme, přidáme k masu a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zahustíme jíškou, kterou jsme si připravili z másla a hladké mouky, opepříme a osolíme.

přidejte na:
Beruska64

14. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Chuť mi nepřišla doladěná, tak jsem ještě přidala bobkový list a nové koření.
Přidané ingredience: bobkový list, nové koření
Ajaja 02. 12. 2012, 14:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutné
dušanka 07. 12. 2017, 21:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo dobré
hanka 18. 02. 2019, 12:10