Vepřové maso na jalovci
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2676
kalorií
1.0g
cukrů
244.0g
tuků
86.0g
bílkovin
Příprava
Slaninu nakrájíme na nudličky a dáme ji do hrnce rozškvařit, přidáme olej, cibuli očistíme a nasekáme nadrobno, vložíme na rozpálený olej se slaninou a dozlatova orestujeme. Když je cibule orestovaná dozlatova, vložíme maso a opečeme ho ze všech stran, poté podlijeme vývarem z kostí. Jalovčinky umeleme, přidáme k masu a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zahustíme jíškou, kterou jsme si připravili z másla a hladké mouky, opepříme a osolíme.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.