Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky se sýrem v alobalu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2988 kalorií 0.0g cukrů 204.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Brambory oškrábeme nebo pořádně odrhneme kartáčkem. Nakrájíme na kolečka 0,5 cm silná, dáme do mísy, osolíme, opepříme, můžeme přidat mletý kmín, bazalku, majoránku, trochu tymiánu, zvlášť když jsou v létě čerstvé bylinky. Připravíme si čtyři pláty alobalu, dáme na ně plátky brambor, plátky masa a navrch dáme Nivu. Kdo nemá Nivu rád, dá se použít jiný sýr, ale Niva je Niva! Navrch dáme kousek zelené papriky. Pořádně zabalíme do alobalu, zatlačíme kraje, aby nám obsah nevytékal a dáme péci asi na 200 stupňů asi půl hodiny.

Bulb Tip k receptu

V obchodech prodávají alobalové mističky, které jsou na přípravu takových jednorázovek jedinečné! Jinak radím pořádně kraje upevnit. V létě to děláme i na grilu venku, ale o trochu déle a pomalu.
Jako příloha je výborný salát - snad jakýkoliv.


Přidat na Pinterest
Roxana

08. 12. 2009, Recept navštíven: 4289x


Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Připravovali jsme to v létě na grilu a je to báječné! Zkoušela jsem i ty zmíněné misky, jsou výborné i na pečení, případně se dezert snadno tranportuje.
Přidané ingredience: čerstvé natě

29. 01. 2013, 21:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané v rure a velmi chutné, šťavnaté masko

09. 04. 2017, 09:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava bravčových plátkov so syrom v alobale je velmi dobrá

01. 05. 2017, 18:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som to na grile a bolo to perfektné

31. 05. 2017, 20:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na grilovačku vyborný recept

20. 07. 2017, 20:31

Přidat komentář

Facebook komentáře