Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřový guláš s chlebem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1432 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na menší kousky. Na sádle osmažíme cibuli a jakmile začne zlátnout, tak na ní opečeme maso nakrájené na kostky. Poté přidáme sůl, kmín, pepř, feferonku, papriku a česnek. Zamícháme, velmi krátce osmahneme a podlijeme trochou vody. V polovině dušení přidáme chlebovou kůrku a za občasného zamíchání dusíme do změknutí masa. Podáváme s chlebem.

Bulb Tip k receptu

Potřebujeme - li více šťávy, tak přilijeme sklenku vody a zahustíme trochou tmavé hotové jíšky. Vepřový guláš takto upravený podáváme s houskovým, nebo bramborovým knedlíkem, ale i s těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

22. 02. 2012, Recept navštíven: 3408x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
také dělávám , přidávám i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

15. 07. 2015, 09:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
libeček mi tam nechýba

11. 04. 2016, 18:26

Přidat komentář

Facebook komentáře