Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Selský vepřový guláš s křenem

Selský vepřový guláš s křenem

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 2h 10min
Nutriční hodnoty
2780 kalorií 17.0g cukrů 15.0g tuků 64.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si omyjeme, osušíme a nakrájíme všechno maso. Poté na sádle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, trochu zázvoru, kmínu, majoránky, utřený česnek, promícháme a dusíme pod poklicí. Když je maso poloměkké, přidáme na hranolky nakrájené ledvinky a játra, podlijeme znovu vodou a dusíme do změknutí.Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme
a povaříme. Šťávu přecedíme na maso a porce zdobíme čerstvě nastrouhaným křenem.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo knedlíkem.


Mall

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2119x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře