Zeleninový guláš s vepřovým masem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2176
kalorií
0.0g
cukrů
202.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme a za občasného podlévání dusíme do poloměkka. Mezitím očistíme a omyjeme kapustu, kedlubny a brambory oloupeme a omyjeme, kapustu nakrájíme na nudličky, ostatní na kostičky, vložíme k masu, ochutíme lisovaným česnekem, osolíme a dusíme, až zelenina změkne.
29. 03. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.