Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninový guláš s vepřovým masem

Zeleninový guláš s vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2176 kalorií 0.0g cukrů 202.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme a za občasného podlévání dusíme do poloměkka. Mezitím očistíme a omyjeme kapustu, kedlubny a brambory oloupeme a omyjeme, kapustu nakrájíme na nudličky, ostatní na kostičky, vložíme k masu, ochutíme lisovaným česnekem, osolíme a dusíme, až zelenina změkne.


jessynka

29. 03. 2010, Recept navštíven: 1881x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj zeleninový gulas moze byt dobrý

09. 11. 2016, 21:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný guláš

05. 01. 2017, 19:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zeleninový guľáš

29. 03. 2017, 12:47

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobný guláš so zeleninou robím narýchlo

16. 04. 2017, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře