Vepřový kotlet s paprikou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

312 kalorií
6.0g cukrů
31.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Spařená a oloupaná rajčata nakrájíme na kostičky. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme sojovou a worčesterovou omáčkou. Na 2 lžících oleje opečeme maso z jedné strany, obrátíme a přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Po opečení nasypeme do pánve nakrájenou zeleninu a přiklopíme. Ve 2 lžících vody rozmícháme hořčici a kečup a směsí zalijeme maso. Pod poklicí dusíme asi 15 minut, poté odklopíme a necháme ještě chvíli vařit, aby se nám odpařila přebytečná tekutina.

Vepřový kotlet s paprikou podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

přidejte na:
JanaB

21. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
jednoduchý a dobrý recept na kotletu

Svetlana 21. 04. 2016, 10:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborné jedenie

hanka 11. 12. 2017, 21:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborna kotleta, chutná

palino 31. 12. 2017, 21:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nenaročný a velmi dobrý

dušanka 06. 03. 2019, 21:57

Přidat komentář
Chybějící obrázek
uuuž to dusím, recept mně zaujal pro svoji jednoduchost, tak uvidíme

libor 02. 03. 2012, 13:18

Chybějící obrázek
výborné, byla i pochvala od rodiny, před dušením jsem přidal trochu bílého vína a maso bylo šťavnaté...recept zvládne i začátečník jako já nashle

libor 02. 03. 2012, 14:22

Chybějící obrázek
Dobré to bylo!Ale doporučuji napřed dát tvrdší zeleninu - papriku a cibuli a teprve po změknutí česnek a rajče. Pro větší množství omáčky jsem dala trochu čínského škrobu.

Ivčus 09. 07. 2012, 14:41