Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vuřt guláš

Vuřt guláš
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1780 kalorií, 0.0g cukrů, 140.0g tuků, 73.0g bílkovin

Příprava

Na sádle osmažíme drobně nakrájené cibule, přidáme kolečka salámu, osmahneme, zasypeme sladkou i pálivou paprikou a moukou, opečeme a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, přidáme nakrájenou papriku, majoránku, utřený česnek, podle chuti přisolíme a krátce povaříme.

Bulb Tip k receptu

Můžeme přidat i 1-2 lžíce smetany.

kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 4121x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vuřt guláš

Vuřt guláš

Na sádle osmažíme drobně nakrájené cibule, přidáme kolečka salámu, osmahneme, zasypeme sladkou i pálivou pa...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vuřt guláš Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vynechala jsem zelenou papriku a přidala brambory a jíšku. Takto připravený guláš jsem mohla rovnou servírovat jako kompletní jídlo.
Přidané ingredience: brambory, jíška

10. 11. 2012, 11:19

slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
také dělám i s brambory a zahuštěný moukou, bez toho mi to připadá spíš jako frankfurtská polévka

26. 02. 2013, 22:02

planeta
Restaurant_star
také dělávám podobně, jen přidávám ještě houby a pro chuť sušený libeček, nakonec dochutím ještě tekutým kořením maggi
Přidané ingredience: houby,libeček

01. 11. 2014, 07:03

Přidat komentář

Facebook komentáře