Žampionové oko
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1156
kalorií
5.0g
cukrů
93.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Bílky dáme do misky a žloutky necháme ve skořápce. Na oleji osmahneme cibuli, přisypeme žampióny a restujeme asi 3 minuty, potom přidáme šunku, papriku, bílky a za stálého míchání opékáme. Osolíme, opepříme a nakonec vmícháme petrželku. Směs rozdělíme do misek, lžící uděláme uprostřed důlek, posypeme sýrem a 10 minut zapékáme při 160°C, pak dáme do důlků žloutky a ještě 5 minut pečeme.
07. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.