Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Žampionové oko

Žampionové oko

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1156 kalorií 5.0g cukrů 93.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Bílky dáme do misky a žloutky necháme ve skořápce. Na oleji osmahneme cibuli, přisypeme žampióny a restujeme asi 3 minuty, potom přidáme šunku, papriku, bílky a za stálého míchání opékáme. Osolíme, opepříme a nakonec vmícháme petrželku. Směs rozdělíme do misek, lžící uděláme uprostřed důlek, posypeme sýrem a 10 minut zapékáme při 160°C, pak dáme do důlků žloutky a ještě 5 minut pečeme.


07. 07. 2010, Recept navštíven: 1373x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

31. 01. 2017, 20:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
chystám sa vyskúšať

12. 03. 2017, 16:44

Přidat komentář
Ajaja
A to vypadá nadějně...

Ajaja 11. 07. 2010, 06:29

Thumb
A hlavně- ne pracně

11. 07. 2010, 13:32

Ajaja
Ba i by to mohlo vypadat malebně - dej sem foto

Ajaja 14. 07. 2010, 19:35

Thumb
Víš, že nerada fotím. Možná někdy, ale nezaručuji.

15. 07. 2010, 20:37

Ajaja
Polepši se, já potřebuji názorný návod :-))

Ajaja 16. 07. 2010, 06:32

Thumb
Co na tom nejni jasné??? Foto hned tak nebude. Nech pracovat fantazii. Za chvíli bys mohla chtít i video- a to by doma neprošlo.

16. 07. 2010, 16:45

Ajaja
A to není špatný nápad...:-))))))

Ajaja 18. 07. 2010, 06:55

Thumb
To jo, to by se ti líbilo. Já nerada fotím a ještě abych se učila s kamerou. Naštěstí ji nemám. Buď trpělivá.

18. 07. 2010, 15:02

Ajaja
Ach jo, a já už Ti málem psala scénář ...:-)))

Ajaja 19. 07. 2010, 06:30

Facebook komentáře