Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapékaná šunka z Provence

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
536 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Do kastrůlku dáme vařit hrneček vody, přidáme do ní cibuli nakrájenou nadrobno, rozdrcené kuličky jalovce, sůl, pepř a ocet. Necháme asi 10 minut povařit.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji přecezeným cibulovým vývarem, přidáme provensálské koření a povaříme. Do omáčky přidáme víno a vmícháme smetanu.
Plátky šunky naskládáme do zapékací misky, přelijeme připravenou omáčkou a zapékáme 15 minut při 180°C.
Podáváme s čerstvým pečivem a sklenkou bílého vína.


Přidat na Pinterest
Angel 666

31. 03. 2011, Recept navštíven: 1580x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře