Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékaná šunka z Provence

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

536 kalorií, 0.0g cukrů, 20.0g tuků, 61.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do kastrůlku dáme vařit hrneček vody, přidáme do ní cibuli nakrájenou nadrobno, rozdrcené kuličky jalovce, sůl, pepř a ocet. Necháme asi 10 minut povařit.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji přecezeným cibulovým vývarem, přidáme provensálské koření a povaříme. Do omáčky přidáme víno a vmícháme smetanu.
Plátky šunky naskládáme do zapékací misky, přelijeme připravenou omáčkou a zapékáme 15 minut při 180°C.
Podáváme s čerstvým pečivem a sklenkou bílého vína.

Angel 666

31. 03. 2011, Recept navštíven: 1478x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékaná šunka z Provence

Zapékaná šunka z Provence

Do kastrůlku dáme vařit hrneček vody, přidáme do ní cibuli nakrájenou nadrobno, rozdrcené kuličky jalovce, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékaná šunka z Provence Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře