Zemplínské zelí s uzeninou a brambory
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1650
kalorií
0.0g
cukrů
29.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na časti tuku, pridáme kyslú kapustu, rajčiakový pretlak, údené bravčové stehno, nakrájané na kúsky, rozškvarenú slaninu a varíme, až je všetko skoro mäkké. Potom pridáme zemiaky, nakrájané na kocky, osolíme, zahustíme zápražkou zo zvyšku tuku a múky a spolu uvaríme do mäkka. Nakoniec zjemníme smotanou.
Tip k receptu
Toto jedlo je medzi segedínskym alebo kotlíkovým gulášom.
Jozef29. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.