Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou

Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
2006 kalorií 2.0g cukrů 83.0g tuků 274.0g bílkovin

Příprava

Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masle. Pridáme očisteného zubáča pokrájaného na porcie, okoreníme a osolíme. Podlejeme vínom a udusíme do polomäkka. Osobitne udusíme huby a pridáme ich k dusenej rybe. Zalejeme bešamelovou omáčkou a pridáme bobkový list a citrónovú šťavu. Udusíme do mäkka. Pred podávaním polejeme omáčkou z dusenia rýb.


moto_cross

20. 06. 2010, Recept navštíven: 2056x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, ktorý isto vyskúšam

29. 08. 2016, 20:52

Přidat komentář

Facebook komentáře