
Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
2006
kalorií
2.0g
cukrů
83.0g
tuků
274.0g
bílkovin
Příprava
Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masle. Pridáme očisteného zubáča pokrájaného na porcie, okoreníme a osolíme. Podlejeme vínom a udusíme do polomäkka. Osobitne udusíme huby a pridáme ich k dusenej rybe. Zalejeme bešamelovou omáčkou a pridáme bobkový list a citrónovú šťavu. Udusíme do mäkka. Pred podávaním polejeme omáčkou z dusenia rýb.
moto_cross20. 06. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 29. 08. 2016, 20:52

hanka 15. 08. 2017, 19:44

Svetlana 22. 11. 2019, 22:03

katka16031 07. 02. 2020, 20:45
© 2021, Railsformers, s.r.o.