Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou

Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

2006 kalorií, 2.0g cukrů, 83.0g tuků, 274.0g bílkovin

Příprava

Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masle. Pridáme očisteného zubáča pokrájaného na porcie, okoreníme a osolíme. Podlejeme vínom a udusíme do polomäkka. Osobitne udusíme huby a pridáme ich k dusenej rybe. Zalejeme bešamelovou omáčkou a pridáme bobkový list a citrónovú šťavu. Udusíme do mäkka. Pred podávaním polejeme omáčkou z dusenia rýb.

moto_cross

20. 06. 2010, Recept navštíven: 1967x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou

Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou

Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masle. Pridáme očisteného zubáča pokrájaného na porcie, okoreníme a o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zubáč (candát) s bešamelovou omáčkou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, ktorý isto vyskúšam

29. 08. 2016, 20:52

Přidat komentář

Facebook komentáře