Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Amur na rajčatech a bílém víně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
276 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Rybu nakrájíme na podkovy, lehce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Cibuli nakrájíme na čtvrtkolečka a lehce opečeme na rozehřátém másle. Připravenou cibuli dáme na dno zapékací misky, na ni dáme nakrájená rajčata, porce ryby, česnek, nasekaný na plátky, koření a vše jemně posypeme sladkou paprikou. Nakonec rybu podlijeme vínem a dáme péci do trouby, rozehřáté na 220 stupňů. Pečeme asi 30 minut dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory. Takto lze připravit i kapra.


Přidat na Pinterest
Angel 666

31. 05. 2010, Recept navštíven: 4892x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to skveý recept

24. 09. 2016, 17:33

Petr Slavík
Restaurant_star Restaurant_star
Kombinace rajčete a ryby mě neoslovila, ale sto lidí sto chutí.

26. 10. 2016, 17:50

Přidat komentář
uschi3
Tak toto vyzerá vskutku exkluzívne, dala by som si povedať, rybky ja môžem.

uschi3 31. 05. 2010, 21:08

Thumb
Amura som dneska urobila na obed a bol výýýborný!!!

sasa 15. 05. 2011, 19:46

Facebook komentáře