Amur na rajčatech a bílém víně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
276
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Rybu nakrájíme na podkovy, lehce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Cibuli nakrájíme na čtvrtkolečka a lehce opečeme na rozehřátém másle. Připravenou cibuli dáme na dno zapékací misky, na ni dáme nakrájená rajčata, porce ryby, česnek, nasekaný na plátky, koření a vše jemně posypeme sladkou paprikou. Nakonec rybu podlijeme vínem a dáme péci do trouby, rozehřáté na 220 stupňů. Pečeme asi 30 minut dozlatova.
Tip k receptu
Podáváme s různě upravenými brambory. Takto lze připravit i kapra.
Angel 66631. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.