Amur na rajčatech a bílém víně

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

276 kalorií
0.0g cukrů
25.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Rybu nakrájíme na podkovy, lehce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Cibuli nakrájíme na čtvrtkolečka a lehce opečeme na rozehřátém másle. Připravenou cibuli dáme na dno zapékací misky, na ni dáme nakrájená rajčata, porce ryby, česnek, nasekaný na plátky, koření a vše jemně posypeme sladkou paprikou. Nakonec rybu podlijeme vínem a dáme péci do trouby, rozehřáté na 220 stupňů. Pečeme asi 30 minut dozlatova.

Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory. Takto lze připravit i kapra.

přidejte na:
Chybí obrázek

31. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
je to skveý recept

24. 09. 2016, 17:33

Chybí obrázek
Kombinace rajčete a ryby mě neoslovila, ale sto lidí sto chutí.

26. 10. 2016, 17:50

Přidat komentář
Chybí obrázek
Tak toto vyzerá vskutku exkluzívne, dala by som si povedať, rybky ja môžem.

uschi3 31. 05. 2010, 21:08

Chybí obrázek
Amura som dneska urobila na obed a bol výýýborný!!!

sasa 15. 05. 2011, 19:46

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.