Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Artyčoky plněné mletým masem

Artyčoky plněné mletým masem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 5min , porce

2520 kalorií, 0.0g cukrů, 143.0g tuků, 113.0g bílkovin

Příprava

Nejprve připravíme nádivku. Nakrájené cibule osmahneme na lžíci oleje, přidáme mleté maso a opečeme. Rozmačkáme vidličkou a přidáme lisovaný česnek, petrželku, strouhanku, vejce, sůl a pepř. Vytvoříme tvárnou nádivku. Omyté artyčoky zbavíme nejedlých částí, asi 6-8 minut je povaříme v okyselené a osolené vodě. Dáme okapat a lžící odstraníme zárodky květů tak, aby se vytvořilo" hnízdo", které naplníme nádivkou. V kastrolu na zbytku oleje opečeme jemně nakrájenou slaninu, přidáme artyčoky, přiklopíme pokličkou a dusíme v malém množství tekutiny asi půl hodiny.

karkolka

12. 04. 2010, Recept navštíven: 2005x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Artyčoky plněné mletým masem

Artyčoky plněné mletým masem

Nejprve připravíme nádivku. Nakrájené cibule osmahneme na lžíci oleje, přidáme mleté maso a opečeme. Rozmač...

Zobrazit všechny podobné recepty k Artyčoky plněné mletým masem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře