Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččina fazolovice

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 55min , porce

684 kalorií, 0.0g cukrů, 4.0g tuků, 43.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazole namočíme přes noc, druhý den je dáme vařit s bobkovým listem a masoxem. Mouku, sůl, sladkou i kysanou smetanu smícháme s mlékem a přilijeme do uvařených fazolí. Spolu se zátřepkou přidáme i na drobné kostičky nakrájené brambory. Vaříme 10-15 minut, dokud brambory nejsou měkké. Dle potřeby polévku dochutíme solí, pepřem a vegetou.

uschi3

13. 03. 2011, Recept navštíven: 1854x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččina fazolovice

Babiččina fazolovice

Fazole namočíme přes noc, druhý den je dáme vařit s bobkovým listem a masoxem. Mouku, sůl, sladkou i kysano...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččina fazolovice Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych pro lepší zažívání i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

02. 04. 2015, 11:28

Přidat komentář
Thumb
velice chutné a nenáročné na čas

danuše 23. 06. 2012, 09:53

Facebook komentáře