Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Babiččina fazolovice

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 55min
Nutriční hodnoty
684 kalorií 0.0g cukrů 4.0g tuků 43.0g bílkovin

Příprava

Fazole namočíme přes noc, druhý den je dáme vařit s bobkovým listem a masoxem. Mouku, sůl, sladkou i kysanou smetanu smícháme s mlékem a přilijeme do uvařených fazolí. Spolu se zátřepkou přidáme i na drobné kostičky nakrájené brambory. Vaříme 10-15 minut, dokud brambory nejsou měkké. Dle potřeby polévku dochutíme solí, pepřem a vegetou.


Přidat na Pinterest
uschi3

13. 03. 2011, Recept navštíven: 2053x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych pro lepší zažívání i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

02. 04. 2015, 11:28

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fazuľovica chuťovo vyborná

20. 06. 2017, 20:52

Přidat komentář
Thumb
velice chutné a nenáročné na čas

danuše 23. 06. 2012, 09:53

Facebook komentáře