Chybějící obrázek

Bakonský kapr

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

876 kalorií
0.0g cukrů
84.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Kapra očistíme a pokrájame na porcie. Z hlavy, chrbtice, kože a chvosta pripravíme rybací vývar. Pokrájanú cibuľu zapeníme na masle, pridáme očistené a na plátky nakrájané čerstvé šampiňóny a udusíme domäkka. Pridáme papriku, podlejeme rybacím vývarom, posolíme a zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku, Povaríme. Porcie kapra uložíme do zapekacej mísy a zalejeme šampiňonóvou omáčkou a rúre zapečieme domäkka.

Tip k receptu

Pred podávanim ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame varené zemiaky.

přidejte na:
Jozef

22. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Správne je Bakonyi (ponty) a teda Bakoňský kapor (kapr).

József 12. 01. 2013, 17:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený kapor

katka16031 15. 06. 2017, 19:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
oplatilo sa vyskúšať, velmi chutné

dušanka 17. 10. 2017, 21:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept chutný

palino 14. 07. 2018, 21:43

Přidat komentář