Bakonský kapr
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
876
kalorií
0.0g
cukrů
84.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Kapra očistíme a pokrájame na porcie. Z hlavy, chrbtice, kože a chvosta pripravíme rybací vývar. Pokrájanú cibuľu zapeníme na masle, pridáme očistené a na plátky nakrájané čerstvé šampiňóny a udusíme domäkka. Pridáme papriku, podlejeme rybacím vývarom, posolíme a zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku, Povaríme. Porcie kapra uložíme do zapekacej mísy a zalejeme šampiňonóvou omáčkou a rúre zapečieme domäkka.
Tip k receptu
Pred podávanim ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame varené zemiaky.
Jozef22. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.