Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bifteky s omáčkou z balsamica

Bifteky s omáčkou z balsamica
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

2400 kalorií, 342.0g cukrů, 141.0g tuků, 244.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na 4 plátky - tak, aby každý měl váhu 200 g. Osolíme, opepříme a potřeme dvěma lžícemi oleje. Promasírujeme.
Šalotky nakrájíme na čtvrtky a dáme je do pánve na rozpálený olej. Po dvou minutách přidáme utřený česnek, balsamico, víno a bobkový list. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a povaříme 10 minut.
Rajčátka také opečeme na pánvi.
Maso podáváme s omáčkou a grilovanými rajčátky.

Bulb Tip k receptu

Nejlepší je vysoký roštěnec (prodává se ještě nízký, ale ten není na tuto přípravu tak vhodný).

sonizna

26. 01. 2016, Recept navštíven: 629x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bifteky s omáčkou z balsamica

Bifteky s omáčkou z balsamica

Maso nakrájíme na 4 plátky - tak, aby každý měl váhu 200 g. Osolíme, opepříme a potřeme dvěma lžícemi oleje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bifteky s omáčkou z balsamica Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
biftek určite vyskúšam

27. 01. 2016, 10:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept, omáčka super

16. 03. 2016, 10:32

Přidat komentář

Facebook komentáře