Bifteky s omáčkou z balsamica
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
2400
kalorií
342.0g
cukrů
141.0g
tuků
244.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na 4 plátky - tak, aby každý měl váhu 200 g. Osolíme, opepříme a potřeme dvěma lžícemi oleje. Promasírujeme.
Šalotky nakrájíme na čtvrtky a dáme je do pánve na rozpálený olej. Po dvou minutách přidáme utřený česnek, balsamico, víno a bobkový list. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a povaříme 10 minut.
Rajčátka také opečeme na pánvi.
Maso podáváme s omáčkou a grilovanými rajčátky.
Tip k receptu
Nejlepší je vysoký roštěnec (prodává se ještě nízký, ale ten není na tuto přípravu tak vhodný).
sonizna26. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.