Boršč á la Kuštar

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

824 kalorií
0.0g cukrů
82.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Časť cvikle nakrájame na kocky, zvyšok postrúhame. Mrkvu, paradajky, petržlen ,zemiaky, kapustu a cibuľu nakrájame na kocky. Osmahneme na masle na panvici, aby sa zelenina nerozvarala. Do vriacej vody dáme zeleninový bujon, cviklu a varime 15-20 minút. Pridáme zeleninu a varíme ďalších 10-15 minút. Dochutíme vegetou, majoranom, bielým korením a dosolime.

Tip k receptu

Pred podávaním pridáme vinný ocot a podľa chuti kyslú smotanu.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný boršč a so smotanou suprový

05. 10. 2015, 19:47

Chybí obrázek
chuťovo veľmi dobré

13. 10. 2015, 19:50

Chybí obrázek
veľmi chutný boršč, vyborná kombinácia zeleniny

30. 10. 2016, 18:34

Přidat komentář
Chybí obrázek
Já Jsem z ruska

Kristinka 25. 11. 2017, 20:08

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.