Boršč á la Kuštar
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
824
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Časť cvikle nakrájame na kocky, zvyšok postrúhame. Mrkvu, paradajky, petržlen ,zemiaky, kapustu a cibuľu nakrájame na kocky. Osmahneme na masle na panvici, aby sa zelenina nerozvarala. Do vriacej vody dáme zeleninový bujon, cviklu a varime 15-20 minút. Pridáme zeleninu a varíme ďalších 10-15 minút. Dochutíme vegetou, majoranom, bielým korením a dosolime.
Tip k receptu
Pred podávaním pridáme vinný ocot a podľa chuti kyslú smotanu.
Jozef16. 11. 2011
Ingredience
- 3-4 brambory
- 1 velká cibule
- 3 mrkve
- 3 kořenové petržele
- 2 velké rajčata
- 100 g kyselého zelí
- 100 g másla
- 100 g červeného zelí
- 4 lžíce zakysané smetany
- sůl, vegetu, majoranku, bílé koření, podle chuti
- 2 lžičky vinného octu
- 1 kostka bylinkového bujónu
- 2 středně velké kořeny červené řepy
- 2 stroužky česneku
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.