Bramborák se zelím a uzeninou

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1500 kalorií
1.0g cukrů
139.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Brambory nastrouháme a necháme odkapat v cedníku. Poté přidáme rozetřený česnek, vejce, mouku, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Na oleji smažíme bramboráky. Mezitím si nakrájíme cibuli, salám a osmažíme na oleji do zlatova. Přidáme pod vodou opláchnuté zelí, pivo a dusíme do měkka. Na jednotlivé bramboráky poklademe směs ze zelí a podáváme.

přidejte na:
heleen1

06. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Lucie
Bramboráky se zelím jsme také zkoušeli, ale zelí a uzeninu jsme dali přímo do bramborového těsta takže se usmažilo spolu s těstem. Jinak je moc dobrý bramborák, když je na něm masová směs.

03. 10. 2012, 21:01

Přidat komentář
labe
Parádní recept!Všem chutnalo!

labe 28. 01. 2010, 10:18

veerac
Vyzkoušela a musím říct, že jsem si pochutnala. Ani to nevyjde příliž draho.

veerac 02. 03. 2010, 18:21

heleen1
Je to jednoduchý, rychlý a chutný...

heleen1 02. 03. 2010, 19:37

veerac
Zas tak rychlé to neni (než se usmaží bramboráky, tak to chvíli trvá), ale chutný to opravdu je.

veerac 03. 03. 2010, 21:26

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.