Bramborák se zelím a uzeninou
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1500
kalorií
1.0g
cukrů
139.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Brambory nastrouháme a necháme odkapat v cedníku. Poté přidáme rozetřený česnek, vejce, mouku, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Na oleji smažíme bramboráky. Mezitím si nakrájíme cibuli, salám a osmažíme na oleji do zlatova. Přidáme pod vodou opláchnuté zelí, pivo a dusíme do měkka. Na jednotlivé bramboráky poklademe směs ze zelí a podáváme.
heleen106. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 03. 10. 2012, 23:01
© 2024, Railsformers s.r.o.