Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborák se zelím a uzeninou

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1500 kalorií 1.0g cukrů 139.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Brambory nastrouháme a necháme odkapat v cedníku. Poté přidáme rozetřený česnek, vejce, mouku, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Na oleji smažíme bramboráky. Mezitím si nakrájíme cibuli, salám a osmažíme na oleji do zlatova. Přidáme pod vodou opláchnuté zelí, pivo a dusíme do měkka. Na jednotlivé bramboráky poklademe směs ze zelí a podáváme.


Přidat na Pinterest
heleen1

06. 11. 2009, Recept navštíven: 7814x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bramboráky se zelím jsme také zkoušeli, ale zelí a uzeninu jsme dali přímo do bramborového těsta takže se usmažilo spolu s těstem. Jinak je moc dobrý bramborák, když je na něm masová směs.

03. 10. 2012, 21:01

Přidat komentář
labe
Parádní recept!Všem chutnalo!

labe 28. 01. 2010, 10:18

veerac
Vyzkoušela a musím říct, že jsem si pochutnala. Ani to nevyjde příliž draho.

veerac 02. 03. 2010, 18:21

heleen1
Je to jednoduchý, rychlý a chutný...

heleen1 02. 03. 2010, 19:37

veerac
Zas tak rychlé to neni (než se usmaží bramboráky, tak to chvíli trvá), ale chutný to opravdu je.

veerac 03. 03. 2010, 21:26

Facebook komentáře