Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborové placky pečené na sucho s nádivkou

Bramborové placky pečené na sucho s nádivkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1376 kalorií 3.0g cukrů 33.0g tuků 95.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky ošúpeme, postrúhame, pridáme vajcia, múku, soľ, cesnak a koreniny. Vymiešame vláčne cesto z ktorého pečieme na suchej platni okrúhle placky o priemere asi 20cm. Hotové odložíme na teplé miesto. V panvici opečieme na oleji pokrájanu cibuľu. Pridáme pokrájané hríby, podusíme do makká. Nakoniec do zmesi pridáme pokrájané kuracie pečienky (jatra) krátko podusíme, pridáme vajíčka a prehrievame až do zhustnutia. Nakoniec osolíme a pridáme petržlenovú vňať. Hubovo pečeňovou zmesou naplníme placky, každú preložíme na polovicu a vrch polejeme smotanou.

Bulb Tip k receptu

Toto jedlo podávame teple so zeleninou. Namiesto smotany môžeme dať biely jogurt alebo tatársku omáčku.


Jozef

15. 01. 2011, Recept navštíven: 3289x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře