Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Candátová roláda

Candátová roláda

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
3756 kalorií 0.0g cukrů 64.0g tuků 96.0g bílkovin

Příprava

Brambory si uvaříme i ve slupce doměkka, poté je necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme je do mísy najemno. Přidáme vejce, mouku, sůl a vypracujeme těsto. Necháme 5 minut odpočinout.
Mezitím si osolíme a opepříme filety candáta, pokmínujeme je a ke každé filetě přidáme snítku tymiánu. Zarolujeme – nemusíme příliš pevně - a dáme do pekáčku. Přidáme 2 lžíce másla a pečeme 20 minut na 180 °C.
Bramborové těsto vyválíme na 4 mm tlustý plát a z něj vykrajujeme formičkou na perníky nějaké tvary – rybu, srdíčka atd. – podle příležitosti.
Vykrojená zvířátka či nějaký jiný tvar smažíme na oleji dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Pro urychlení si brambory můžeme uvařit den předem.


sonizna

11. 01. 2016, Recept navštíven: 494x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímavý recept

12. 01. 2016, 11:54

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

18. 01. 2016, 10:46

Přidat komentář

Facebook komentáře