Chlebová pizza
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
272
kalorií
1.0g
cukrů
14.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Chléb nakrájíme na menší kostky a přelijeme částí mléka- pozor na rozmočení. Nakrájíme zbytky uzenin a jiných věcí, které se dají dát na náplň pizzy (výborně to pomůže udělat čistku v lednici). Vymažeme a vysypeme formu nebo pekáč, ve které chceme péci. (Můžeme místo vymazání a vysypání použít též pečící papír.) Do pekáče dáme vrstvu chleba, poklademe pokrájenými uzeninami, pórkem, lehce potřeme kečupem, posypeme trochou sýra a zakryjeme druhou vrstvou chleba, na kterou dáme opět vrstvu uzenin a zalijeme rozmíchanými vejci s bylinkami a kořením na pizzu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C cca 35-45min.
02. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.