Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cuketová pomazánka na topinky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1368 kalorií 30.0g cukrů 104.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Cibulku zpěníme na oleji, přidáme cuketu, pomletou papriku a rajčata, rozetřený česnek a ostatní suroviny. Nakonec kečup dle chuti. Dusíme asi 30 min, pak plníme skleničky a sterilizujeme cca 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Určitě jde použít i na těstoviny a pod maso, do guláše atd. Vše záleží na Vaši chuti, chce to ochutnávat a případně si přidat papriku apod.


Přidat na Pinterest
Barbora Dvouletá

27. 08. 2009, Recept navštíven: 11476x


Přidat recenzi
Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super!

13. 09. 2016, 08:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
idealna pomazanka

13. 09. 2016, 18:38

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dneska jsem ji poprvé ochutnala byla sice trochu pikantnější ale na topinku to musí být je naprosto boží a dá se použít také na pizzu... za mě palec hore (y)

denisa 28. 09. 2016, 19:26

Přidat komentář
Thumb
při jake teplote se to sterilizuje???

Viki 27. 08. 2009, 09:52

Thumb
rekla bych tak pri 150-180 °C jako vsechno ostatni :-)

Vladka 09. 09. 2009, 18:42

tepito
Dělám podobnou směsku-je ideální na pizzu.

tepito 01. 02. 2010, 11:20

Thumb
Taky jsem dělala tuto směs podle receptu a je moc dobrá. Ještě chci vyzkoušet tu ďábelskou. Skvělé recepty opravu

Žaneta 24. 07. 2011, 12:39

Facebook komentáře