Ďábelská vejce
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
852
kalorií
3.0g
cukrů
63.0g
tuků
60.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme na tvrdo a oloupeme. 8 vajec rozdělíme na půlky a vydloubneme žloutky. Zbývající vejce rozšleháme se žloutky, rozetřeným česnekem, máslem, hořčicí a rajčatovým protlakem. Přidáme chilli koření, pepř a sůl dle chuti. Takto připravenou pastu vkládáme do důlků vajec. Posypeme mletou paprikou, kari kořením a ozdobíme nakrájenými olivami. Podáváme s tatarskou omáčkou a opečeným chlebem.
Milena26. 05. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: místo soli dávám špetku Vegety
maruskaji 19. 02. 2013, 20:54
© 2024, Railsformers s.r.o.