Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ďábelská vejce

Ďábelská vejce
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

852 kalorií, 3.0g cukrů, 63.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme na tvrdo a oloupeme. 8 vajec rozdělíme na půlky a vydloubneme žloutky. Zbývající vejce rozšleháme se žloutky, rozetřeným česnekem, máslem, hořčicí a rajčatovým protlakem. Přidáme chilli koření, pepř a sůl dle chuti. Takto připravenou pastu vkládáme do důlků vajec. Posypeme mletou paprikou, kari kořením a ozdobíme nakrájenými olivami. Podáváme s tatarskou omáčkou a opečeným chlebem.

Milena

26. 05. 2009, Recept navštíven: 2463x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ďábelská vejce

Ďábelská vejce

Vejce uvaříme na tvrdo a oloupeme. 8 vajec rozdělíme na půlky a vydloubneme žloutky. Zbývající vejce rozšle...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ďábelská vejce Link-arrow
Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept, ale dělávám jen vyjímečně.
Přidané ingredience: místo soli dávám špetku Vegety

19. 02. 2013, 19:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne

09. 05. 2016, 10:28

Přidat komentář

Facebook komentáře