Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí grilovací koření

Domácí grilovací koření
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

18 kalorií, 5.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Římský kmín rozdrtíme v hmoždíři spolu s chilli vločkami. Pokud máme celý kmín a celý pepř, tak je do hmoždíře přihodíme také. Poté přimícháme ostatní suroviny a máme hotovo.

sonizna

24. 02. 2016, Recept navštíven: 1067x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí grilovací koření

Domácí grilovací koření

Římský kmín rozdrtíme v hmoždíři spolu s chilli vločkami. Pokud máme celý kmín a celý pepř, tak je do hmožd...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí grilovací koření Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
urobím si toto korenie

24. 02. 2016, 10:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre domace grilovacie korenie

02. 03. 2016, 11:47

Jana Smidži
Restaurant_star
á mám jiný recept na domácí grilovací koření bez "E": oregáno, zázvor, bazalka, rozmarýn, granulovaný česnek, paprika,sůl - vše promíchat Jana Smidži 03. 04. 2016, 18:19
Přidané ingredience: bazalka

04. 04. 2016, 18:02

Přidat komentář
Jana Smidži
já mám jiný recept na domácí grilovací koření bez "E": oregáno, zázvor, bazalka, rozmarýn, granulovaný česnek, paprika,sůl - vše promíchat

Jana Smidži 03. 04. 2016, 18:19

Facebook komentáře