Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dragounský guláš

Dragounský guláš

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 25min 1dní 1h 45min
Nutriční hodnoty
2428 kalorií 0.0g cukrů 77.0g tuků 162.0g bílkovin

Příprava

Bílé fazole si namočíme den předem na noc do studené vody. Druhý den je v té samé vodě uvaříme doměkka. Slaninu si nakrájíme na kostičky a ve vyšší pánvi jí vyškvaříme, přidáme sádlo a nasekanou cibuli a osmahneme. Poté přidáme maso pokrájené na menší kostky, osmahneme je, osolíme, opepříme, přidáme kmín a papriku. Přilijeme vývar z fazolí, promícháme a zvolna pod pokličkou dusíme. Podle potřeby mírně podléváme. Poté k téměř měkkému masu přidáme fazole a rajčatový protlak, promícháme a ještě chvilku povaříme. Ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a podle chuti osolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.


Evík

08. 02. 2013, Recept navštíven: 1186x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

13. 02. 2013, 23:34

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný guláš

13. 02. 2016, 13:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gulaš s dobrými ingredienciami

20. 03. 2016, 22:09

Přidat komentář

Facebook komentáře