Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený bažant s citrónem

Dušený bažant s citrónem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

452 kalorií, 0.0g cukrů, 40.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Očisteného bažanta umyjeme a na pokrájanej slaninke a cibuľke dusíme. Počas dusenia osolíme, pridáme očistenú zeleninu, korenie, kúsok citrónovej kôry a cukor. Podlievame horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprašíme múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sitko, pridáme citrónovú šťavu a pokrájaného bažanta.

Bulb Tip k receptu

Podávame s dusenou ryžou a pokrájanými plátkami citróna.

Jozef

14. 07. 2010, Recept navštíven: 1667x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený bažant s citrónem

Dušený bažant s citrónem

Očisteného bažanta umyjeme a na pokrájanej slaninke a cibuľke dusíme. Počas dusenia osolíme, pridáme očiste...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený bažant s citrónem Link-arrow
Thumb

Rozmarýnové brambory

Brambory oškrábeme a podélně rozpůlíme. Rozmarýnové jehličky nakrájíme najemno. V pánvi rozehřejeme olivový...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bažant takto pripravený je velmi dobrý

04. 05. 2016, 10:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
masko z bažanta je vynikajuce

23. 10. 2016, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře