Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušený bažant s citrónem

Dušený bažant s citrónem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
452 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Očisteného bažanta umyjeme a na pokrájanej slaninke a cibuľke dusíme. Počas dusenia osolíme, pridáme očistenú zeleninu, korenie, kúsok citrónovej kôry a cukor. Podlievame horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprašíme múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sitko, pridáme citrónovú šťavu a pokrájaného bažanta.

Bulb Tip k receptu

Podávame s dusenou ryžou a pokrájanými plátkami citróna.


Jozef

14. 07. 2010, Recept navštíven: 1765x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bažant takto pripravený je velmi dobrý

04. 05. 2016, 10:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
masko z bažanta je vynikajuce

23. 10. 2016, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře