Dušený bažant s citrónem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
452
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Očisteného bažanta umyjeme a na pokrájanej slaninke a cibuľke dusíme. Počas dusenia osolíme, pridáme očistenú zeleninu, korenie, kúsok citrónovej kôry a cukor. Podlievame horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprašíme múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sitko, pridáme citrónovú šťavu a pokrájaného bažanta.
Tip k receptu
Podávame s dusenou ryžou a pokrájanými plátkami citróna.
Jozef14. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.