Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dýňové rizoto

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2908 kalorií 0.0g cukrů 152.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Dýni oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme a uvaříme doměkka. Rozmixujeme, osolíme, opepříme a dochutíme 2 lžícemi olivového oleje. Dáme stranou. Cibuli nakrájíme najemno a smažíme ji na másle asi 5 minut. Poté přidáme rýži a pořádně ji zamícháme, aby se na ni obalilo máslo. Zalijeme vínem a 2-3 minuty povaříme. Poté postupně přiléváme vývar, až do uvaření rýže. Trvá to tak 30 minut. Odstavíme z ohně a vmícháme parmazán, dýňové pyré a mascarpone.
Osolíme a opepříme. Přidáme špetku muškátového oříšku.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s klobásou, osmaženou a nakrájenou na kolečka.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 08. 2015, Recept navštíven: 1254x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Opět jsemk získala nový recept z dýně

23. 08. 2015, 19:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s klobaskou to moze chutit dobre

25. 09. 2015, 15:17

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičné rizoto

28. 10. 2015, 11:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý dynový recept

10. 01. 2016, 16:37

t.e.r.r.i.n.k.a
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná celé.rodině :-)

28. 06. 2017, 11:26

Přidat komentář

Facebook komentáře