Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Džuveč (Gjuveč)

Džuveč (Gjuveč)
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

2164 kalorií, 26.0g cukrů, 122.0g tuků, 89.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na drobné kocky a vložíme do rozpáleného oleja alebo masti, posolíme, okoreníme a rýchlo opečieme. Opečené mäso vyberieme z tuku. Na tom istom tuku zapeníme do zlatožlta pokrájanú cibuľu, poprášime mletou paprikou, pridáme rajčiakový pretlak, zalejeme horúcou vodou a všetko krátko povaríme.
Vložíme opečené mäso, ktoré v tejto šťave podusíme asi 10 minút. Vyberieme do čistej rajnice, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, rajčiaky pokrájané na štvrtky a papriku pokrájanú na pásiky. Potom pridáme uvarenú ryžu a zalejeme zvyškom rajčiakovej opaprikovanej šťavy.
Posolíme a v rúre zapečieme.

Bulb Tip k receptu

Obsah nemiešame, len občas ho trochu potrasieme. Naberačkou kladieme na teplý tanier a hojne posypeme na drobno posekaným kôprom.

Jozef

28. 09. 2010, Recept navštíven: 3025x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Džuveč (Gjuveč)

Džuveč (Gjuveč)

Mäso pokrájame na drobné kocky a vložíme do rozpáleného oleja alebo masti, posolíme, okoreníme a rýchlo ope...

Zobrazit všechny podobné recepty k Džuveč (Gjuveč) Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře