Fazole se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 1h 0min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1dní 2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
940
kalorií
110.0g
cukrů
0.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Fazole si den předem namočíme. A druhý den ještě do měkka povaříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme a dusíme na ¼ oleje. Přidáme sůl, cukr, ocet, vegetu, chilli a sladkou papriku. Vše řádně promícháme a dusíme. Ke konci přidáme fazole a ještě chvilinku povaříme, ale ne moc dlouho, aby se nám fazole nerozvařily. Poté směsí naplníme připravené sklenice (nejlépe třetinkové, protože do těch se vleze zhruba jedna porce a nezůstanou zbytky). Sklenice dobře uzavřeme a sterilizujeme v předehřáté troubě na 80 °C cca 20 minut.
Vera27. 08. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.