Fazole z Vysočiny

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

996 kalorií
0.0g cukrů
52.0g tuků
116.0g bílkovin


Příprava

Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnci.
Cibuli nakrájíme, dáme zpěnit, vložime na ni mleté maso a opečeme, ke konci přidáme pokrájenou klobásku a papriku - také opečené.
Vše smícháme, přidáme lisovaný česnek, rajčatový protlak, rozmělněný Masox, zázvor, sojovou omáčku, lehce podléváme vodou a povaříme. Pozor, ať se nerozvaří.
Je - li třeba, dosolíme.

Tip k receptu

Přidávám dle chuti i kečup, či na co má kdo chuť, podle pálivosti.

přidejte na:
Roxana

11. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
hanka
vyzerá to byť dobre, vyskúšam

10. 11. 2016, 20:38

palino
recept nieje náročný, ale je velmi dobrý

11. 12. 2016, 21:12

katka16031
chutné jedenie

21. 02. 2019, 19:15

Přidat komentář
Roxana
... jsem tam dávala co přílohu chleba, že bych to neuložila?

Roxana 11. 03. 2010, 09:13

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.