Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazole z Vysočiny

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1dní 1h 0min , porce

996 kalorií, 0.0g cukrů, 52.0g tuků, 116.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnci.
Cibuli nakrájíme, dáme zpěnit, vložime na ni mleté maso a opečeme, ke konci přidáme pokrájenou klobásku a papriku - také opečené.
Vše smícháme, přidáme lisovaný česnek, rajčatový protlak, rozmělněný Masox, zázvor, sojovou omáčku, lehce podléváme vodou a povaříme. Pozor, ať se nerozvaří.
Je - li třeba, dosolíme.

Bulb Tip k receptu

Přidávám dle chuti i kečup, či na co má kdo chuť, podle pálivosti.

Roxana

11. 03. 2010, Recept navštíven: 2079x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazole z Vysočiny Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byť dobre, vyskúšam

10. 11. 2016, 20:38

Přidat komentář
Roxana
... jsem tam dávala co přílohu chleba, že bych to neuložila?

Roxana 11. 03. 2010, 09:13

Facebook komentáře