Fazole z Vysočiny
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1dní 1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
996
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
116.0g
bílkovin
Příprava
Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnci.
Cibuli nakrájíme, dáme zpěnit, vložime na ni mleté maso a opečeme, ke konci přidáme pokrájenou klobásku a papriku - také opečené.
Vše smícháme, přidáme lisovaný česnek, rajčatový protlak, rozmělněný Masox, zázvor, sojovou omáčku, lehce podléváme vodou a povaříme. Pozor, ať se nerozvaří.
Je - li třeba, dosolíme.
Tip k receptu
Přidávám dle chuti i kečup, či na co má kdo chuť, podle pálivosti.
Roxana11. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.