Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazole z Vysočiny

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
996 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 116.0g bílkovin

Příprava

Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnci.
Cibuli nakrájíme, dáme zpěnit, vložime na ni mleté maso a opečeme, ke konci přidáme pokrájenou klobásku a papriku - také opečené.
Vše smícháme, přidáme lisovaný česnek, rajčatový protlak, rozmělněný Masox, zázvor, sojovou omáčku, lehce podléváme vodou a povaříme. Pozor, ať se nerozvaří.
Je - li třeba, dosolíme.

Bulb Tip k receptu

Přidávám dle chuti i kečup, či na co má kdo chuť, podle pálivosti.


Přidat na Pinterest
Roxana

11. 03. 2010, Recept navštíven: 2281x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byť dobre, vyskúšam

10. 11. 2016, 20:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept nieje náročný, ale je velmi dobrý

11. 12. 2016, 21:12

Přidat komentář
Roxana
... jsem tam dávala co přílohu chleba, že bych to neuložila?

Roxana 11. 03. 2010, 09:13

Facebook komentáře