Fazole z Vysočiny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

996 kalorií
0.0g cukrů
52.0g tuků
116.0g bílkovin


Příprava

Den předem si namočíme fazole. Druhý den je nesolené uvaříme a zároveň si uvaříme i těstoviny v jiném hrnci.
Cibuli nakrájíme, dáme zpěnit, vložime na ni mleté maso a opečeme, ke konci přidáme pokrájenou klobásku a papriku - také opečené.
Vše smícháme, přidáme lisovaný česnek, rajčatový protlak, rozmělněný Masox, zázvor, sojovou omáčku, lehce podléváme vodou a povaříme. Pozor, ať se nerozvaří.
Je - li třeba, dosolíme.

Tip k receptu

Přidávám dle chuti i kečup, či na co má kdo chuť, podle pálivosti.

přidejte na:
Roxana

11. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzerá to byť dobre, vyskúšam

hanka 10. 11. 2016, 20:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nieje náročný, ale je velmi dobrý

palino 11. 12. 2016, 21:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné jedenie

katka16031 21. 02. 2019, 19:15

Přidat komentář
Roxana
... jsem tam dávala co přílohu chleba, že bych to neuložila?

Roxana 11. 03. 2010, 09:13