Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolový guláš s fetou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 45min
Nutriční hodnoty
3462 kalorií 5.0g cukrů 39.0g tuků 249.0g bílkovin

Příprava

Mrkev a cibuli nakrájíme na plátky, rajčata nakrájíme na kousky. Řapíky celeru nakrájíme na jemno. Bylinky nasekáme najemno, fetu rozdrobíme prsty nebo nastrouháme.
Fazole slijeme – ale 200 ml nálevu si schováme.
Do velkého hrnce dáme olej a opékáme cibuli, mrkev a celer doměkka. Zasypeme paprikou a přidáme utřený česnek. Přidáme i fazole i s odloženým nálevem, polovinu množství bylinek, polovinu fety, cukr, protlak, skořici a sušená rajčata.
Povaříme 5 minut, poté přiklopíme a pečeme 40 minut na 180 °C. Pokud je potřeba, podlijeme vodou.
Pečeme ještě 10 minut odklopené. Osolíme a opepříme.
Podáváme posypané zbylými bylinkami a fetou.

Bulb Tip k receptu

Pokud přidáme jehněčí maso nakrájené na kostky, získáme tak tradiční velikonoční řecký pokrm.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 11. 2015, Recept navštíven: 910x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý guláš s fetou

18. 11. 2015, 11:32

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam určite

18. 11. 2015, 11:35

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
asi to bude chutný guláš

23. 11. 2015, 11:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
neviem si predstavit takýto gulas tak ho niekedy vyskúšam

13. 12. 2015, 13:22

planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, přidala bych ještě trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

13. 12. 2015, 16:42

Přidat komentář

Facebook komentáře